ALTIJD MOGELIJKHEID TOT EEN KOSTELOOS INTAKEGESPREK OP EEN LOCATIE DIE JOU HET BEST UITKOMT

Allereerst; je bent altijd welkom vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen kunnen we jouw vraagstuk bespreken en meedenken hoe we je eventueel van dienst kunnen zijn.
Als je besluit dat je na ons eerste contact graag meer informatie wenst, dan is meestal een volgende stap een kosteloos intakegesprek op een locatie die je het best uitkomt. In een aantal gevallen behoort het tot de mogelijkheden zaken telefonisch verder te behandelen. We gaan dieper in op je vraagstuk en bespreken wat je doel is, de haalbaarheid en slagingskans.

Dit zal worden verwerkt in een plan van aanpak en offerte met een duidelijk kostenbeeld.

Indien je akkoord gaat, gaan we aan de slag. Tussentijds wordt je op de hoogte gebracht van de voortgang. Iedere opdracht wordt afgerond met een rapportage die eventueel bruikbaar is in een gerechtelijke procedure.

BAAK voert al haar werkzaamheden uit binnen de wettelijke kaders. We streven altijd naar een hoge kwaliteit, een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

BAAK bezit een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid voor het uitoefenen van onderzoekswerkzaamheden en opsporingen. Wij werken voor diverse klantgroepen. Particulieren, de zakelijke markt, non-profit sector en de overheid.

Al onze diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd door gediplomeerd personeel. Er wordt een heldere kostenopbouw gehanteerd en wij houden je op de hoogte over de onderzoeksvoortgang.